Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Samsung mobil reparation

Vi reparerer stort set alle Samsung telefoner på markedet. Oftest har vi reservedele på lager eller fjernlager og kan derfor udføre din samsung reparation hurtigt og nemt med originale reservedele.

Her på siden vil vi liste de mest typiske Samsung mobil reparationer, men vi reparerer også mange modeller som ikke fremgår. Der er simpelthen så mange Samsung telefoner at vi ikke kan vise opdaterede priser på alle sammen.

Kan du ikke finde din Samsung telefon på listen, så ring eller skriv endelig. Vi skal nok hjælpe med din Samsung reparation.

Samsung levererer nogle af de mest enestående og unikke telefoner på markedet. Det er helt naturligt at Samsung telefoner er så populære, de er simpelthen bygget i enestående design, fyldt med lækre funktioner og de er ofte først med ny teknologi.

Et godt eksempel er trådløs opladning, dette er en fantastisk teknologi som Samsung benyttede sig af i mange år før Apple lancerede det i deres iPhones.

Samsung reparation med originale reservedele

Vi bestræber os altid på at levere det perfekte resultat når vi reparerer Samsung telefoner, det sikrer vi først og fremmest ved at benytte originale reservedele. Alle skærme, batterier mv købes direkte hos vores samarbejdspartnere hos Samsung distribution.

Hvad angår værkstederne lever de også op til alle strandarder og vores teknikere er erfarne i Samsung telefon reparation.

Sammen gør alle disse parametre at vi kan garanterer dig det perfekte resultatet ved en Samsung reparation.

Ny skærm på Samsung telefon

Det værste ved en smartphone i dag, sammenlignet med de første mobil telefoner er nok holdbarheden. Det er klart at telefonerne er mere udsat i dag end før i tiden, de er jo bygget i enten helt eller delvist glas.

Paradoksalt nok er det så i dag at vi ikke kan undvære vores telefoner, går skærmen i stykker skal den simpelthen skifte omgående. Hvordan vil du ellers kunne klare alle dagens små gøremål?

Heldigvis tager vores koncept højde for dette. Vi laver skærmskift mens du venter eller til dagen efter. Vi sørger altså for at du skal undvære din Samsung telefon i kortest mulig tid når du skal have udskiftet skærmen.

Kig forbi vores værksted

Har du brug for hjælp til reparation eller har du bare et spørgsmål?

Du skal være meget velkommen til at kigge forbi en af vores service værksteder, vi står klar til at hjælpe dig videre.

Du er meget velkommen hvis du blot har spørgsmål, ingen spørgsmål er dumme hos os, men vi elsker derimod blot at hjælpe og gøre hverdagen lettere for vores kunder.

Vores værksteder finder du på følgende adresser:

Bernstorffsvej 82, 2900 Hellerup

Nordre Frihavnsgade 32, 2100 København Ø