Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 reparation

Har din Samsung Galaxy S21 fået en skade og har den brug for en reparation?

Vi reparerer og hjælper med de fleste Samsung telefoner og vi har en stor ekspertise indenfor af disse. Vi startede med at reparere elektronik helt tilbage i 1998 og har siden samlet mange kompetencer, finpudset vores service og etableret nogle meget veludstyrede værksteder.

Vi giver garanti på alle Samsung reparationer og vi giver tilfredshedsgaranti på vores service.

Priser på Samsung Galaxy S21 reparation

Udskiftning af skærm - Original 2.295,-
Udskiftning af bagglas - Original 795,-
Udskiftning af batteri - Original 795
Udskiftning af bagkamera - Original 795,-
Udskiftning af ladestik 795,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Vi har et tæt samarbejde med Samsung distributører, og vi arbejder efter Samsungs standarder. Vi bruger originale dele, så vi sikrer os at vi altid lever op til Samsungs krav til deres telefoner.
  Det betyder også at din Samsung Galaxy S21 ikke bliver forringet i kvalitet efter en skærm reparation. Du beholder samme høje kvalitet.

  Galaxy S21 skærmskift indenfor 24 timer

  Er skærmen knust på din Samsung Galaxy S21 forstår vi udemærket at det er frusterende. Man kan næsten ikke undvære sin telefon i disse moderne tider, og vi vil dermed gøre alt hvad vi kan for at få dig op at køre igen så hurtigt som muligt.

  Vi har oftest Samsung mobil reservedele på lager, men du kan risikerer at skulle vente til dagen efter med at få din enhed retur. Ring gerne til os for at høre nærmere.

  Vælg os til din Samsung reparation, så bliver den så god som ny ✅

  Nyt batteri Samsung S21

  Selvom denne Samsung telefon er bygget med noget nær det perfekte batteri, så kan det have defekter eller bliver slidt over tid. Som med alle andre enheder er batteriet en slid del og slitage er uundgåeligt.

  Er din telefon begyndt at hæve op må du ikke vente, så skal batteriet skiftes omgående. Årsagen til dette er nemlig at batteriet begynder at hæve og det kan skade de indvendige komponenter og skærmen på din Samsung telefon.

  Har du brug for et nyt batteri kan du komme ind til os, vi udskifter batteriet og kan oftest klare det samme dag eller til efterfølgende dag.

  Vi glæder os til at hjælpe dig 🤩