Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 reparation

Har du været så uheldig at din Samsung Galaxy Note 10 er gået i stykker?

Vi er heldigvis klar til at hjælpe med skærm reparation, batteriskift, ny pen eller lignende.

Vores værksteder er udstyret med alt det nødvendige til at håndtere Samsung reparationer og vi benytter kun de originale reservedele.

Vi har en TrustScore på 4.7

Priser på Samsung Galaxy Note 10 reparation

Udskiftning af skærm - Original 2.195,-
Udskiftning af bagcover - Original 795,-
Udskiftning af batteri - Original 695
Udskiftning af bagkamera - Original 795,-
Udskiftning af ladestik 795,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Skærmen er enorm på denne telefon som fungerer som et sted mellem en telefon og en tablet. Den har alle de features du kender fra en telefon, men kombinerer det med en større skærm og den her S pen som der kan tegnes med. Den store størrelse på telefonen går det også muligt at have et enormt batteri i telefonen og derfor holder denne telefon også strøm i mange mange timer.

  Men selvom dette er et mesterværk fra Samsung, så kan den jo kan i stykker, skærmen kan revne eller batteriet kan være nedslidt. Uanset hvad står vi klar til af hjælpe med reparation af din Note 10.

  Batteriskift Samsung Note 10

  Batteriet er bygget med lithium som er en meget potent gasart. Det betyder dog også at batteriet mister kapacitet over tid. Faktisk slides batteriet ved hver eneste opladning og med tiden begynder batteriet at holde dårligt. Hvis du ikke skifter batteriet i god tid kan du risikere at telefonen slet ikke kan tænde til sidst, det er derfor en god idé at komme forbi til et batteriskift hvis du er begyndt at bemærke at batteriet holder dårligt.