Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone XS Max

iPhone XS Max reparation

Er du en af de uheldige som har tabt sin iPhone XS Max? Skærmen er noget udsat på denne model grundet den store størrelse og den går derfor lettere i stykker. Heldigvis er en knust skærm både billig og let at udskifte. Det kræver faktisk ikke mere end at du kommer forbi butikken og har tid til at tage en kop kaffe, i mellemtiden har vores tekniker udskiftet skærmen. Det tager nemlig kun 30 minutter.

Hurtigt, billigt og i højeste kvalitet ✅

Priser på iPhone XS Max reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 1.195,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 1.395,-
Udskiftning af bagglas 995,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.095,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 995,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 995,-
Udskiftning af mikrofon 995,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone XS Max er alt det du har elsket ved det nye knapfrie iPhone design – Bare i stort format. Det er en fantastisk telefon til alle formål, den har kun den ulempe at den kan være svær at få plads til i lommen.

  At reparerer en iPhone XS Max er ikke bare at skifte skærmen, batteriet eller andre komponenter. Nej en iPhone reparation et et håndværk, det kræver de dygtigste teknikere med stor erfaring og de rette værktøjer. Hvis kompetencerne og udstyret ikke er i orden, bliver resultatet ikke godt nok. I hvert fald ikke godt nok til at leve op til vores standarder for iPhone reparationer.

  Ny skærm på iPhone XS Max

  Den store skærm på denne telefon er simpelthen så flot og behagelig at bruge, der er bare bedre plads til det hele.

  Men lige så lækker som denne skærm på iPhone XS Max er, lige så irriterende er det når der er kommet revner i glasset eller at skærmen er knust.

  Vi forstår at du ønsker at bevare samme høje kvalitet efter et skærmskift og derfor tilbyder vi naturligvis også original kvalitet i reservedele. Vi forstår også at man ikke kan undvære sin iPhone i dag og derfor tilbyder vi at udskifte skærmen imens du venter eller går en lille tur.

  Forlæng batteritiden på iPhone XS Max

  iPhone XS Max har et kæmpe batteri, faktisk så stort at det bør holde hele dagen uden problemer. Det indeholder fra fabrikkens side 3.171 mAh og teoretisk set burde det være nok til at tale i telefon i et helt døgn, uafbrudt. Men vi ved naturligvis godt at når der er gået nogle år er det ikke tilfældet, batteriet er begyndt at holde dårligt strøm. Nogle gange skal du måske oplade den flere gange hver dag? Så er dit batteri nok slidt.

  Et batteriskift kan klares uden tidsbestilling, men du venter i butikken. Så kig endelig forbi.