Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone X

iPhone X reparation

Har du brug for en iPhone X reparation? Har du været så uheldig at tabe din iPhone X?  Du er landet på den rette side, her hos Telefon reparation er vi eksperter indenfor reparationer af Apple iPhones. Vi reparerer alt på iPhones, herunder glasset, batteriet og bagglas mv, læs mere her på siden om vores professionelle iPhone X services.

Eller besøg et af vores iPhone værksteder i København eller Hellerup

Priser på iPhone X reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 895,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 1.295,-
Udskiftning af bagglas 995,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.095,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 995,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 795,-
Udskiftning af mikrofon 995,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Når du har betalt en bondegård for en iPhone X, er det simpelthen ikke til at holde ud når den ikke fungerer. Den indeholder så mange funktioner og hele dit liv ligger efterhånden på den her lille telefon. Men bare rolig, en iPhone X reparation er ofte billig, oftest langt billigere end at købe en ny.

  De typiske fejl vi ser på iPhone X er knust skærm efter tab, ridser på skærmen, dårligt batteri eller problemer med trådløs opladning. Uanset hvor fejlen ligger kan vi hjælpe dig videre, hurtigt og sikkert. Vi har reservedelene på lager på vores Apple værksteder og de fleste reparationer kan dermed klares på blot 30 minutter.

  Vores teknikere er certificeret af Apple og vores værksteder er blevet godkendt til reparation af iPhone X og andre Apple produkter.

  Hurtig skærm udskiftning

  iPhone X blev udviklet med en ny skærm som går fra kant til kant og det var en banebrydende opfindelse. Den er udstyret med en Super Retina HD skærm i hele 5.8″ hvilket er mere end rigeligt til de fleste.

  Denne flotte skærm kan dog gå i stykker, den kan blive knust, slå revner eller få ridser. Uanset hvad du er ude for er det bare ærgerligt når skærmen ellers er så lækker. Du kan få skiftet skærmen på vores Apple værksteder og beholde samme høje kvalitet som før skærmen gik i stykker.

  En skærm reparation tager kun omrking 30 minutter. Så god som ny ✅

  Udskiftning af batteriet på iPhone X

  iPhone X er ikke en helt ny model længere og med tiden har du sikker bemærket at den ikke holder nært så godt strøm, som da den var ny.

  Det er der ikke noget unormalt i, batteriet er altså en sliddel som bliver slidt over tid. Det opleves ved at batteriet mister mere og mere kapacitet, inden det til sidst sætter helt ud.

  Har du brug for et nyt batteri kan du komme ind til os, vi udskifter batteriet på kun 30 minutter og så holder den så godt som ny igen.

  Et batteriskift kan klares uden tidsbestilling, men du venter i butikken.

  Vi glæder os til at se dig hos Telefon reparation.