Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 8

iPhone 8 reparation

Er du i den uheldige situation at din iPhone 8 er gået i stykker og har brug for en reparation?  Du er landet på den rigtige side, vi er eksperter i reparation af iPhone 8. Vi har skærme, glas, batterier og andre dele på lager så vi hurtigt og billigt kan reparere din iPhone 8. Typisk indenfor 30 minutter.

Kom forbi et af vores iPhone værksteder i København eller Hellerup

Priser på iPhone 8 reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 695,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 895,-
Udskiftning af bagglas 795,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 795,-
Udskiftning af ladestik 795,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone 8 blev lanceret tilbage i 2017 sammen med en række andre modeller. iPhone 8 byder ikke på meget nyt designmæssigt, udover den er lavet af glas på bagsiden. Det man ikke får i nyt design, får man dog i features. Den kommer med bedre skærm, bedre batteri, bedre kamera og trådløs opladning. iPhone 8 er altså en model som har mange af de mere moderne træk hvad angår specifikationer.

  iPhone reparation mens du venter

  en iPhone er ikke længere blot et simpelt kommunikationsredskab. Nej en iPhone 8 er faktisk vital for rigtig mange af dagligdagens opgaver. Derfor forstår vi naturligvis at du ikke kan vente timer eller dage på at få din iPhone repareret.

  Vi har sørget for at have et stort lager af skærme, batterier og andre gængse reservedele, så vi kan reparerer din telefon med det samme, altså imens du venter. Typisk tager en skærm reparation ikke mere end 30 minutter, et batteriskift det samme.

  Vælg os til din iPhone 8 reparation, så bliver den så god som ny ✅

  Nyt batteri iPhone 8

  iPhone 8 har jo efterhånden et par år på bagen, derfor er det også naturligt at den er begyndt at holde dårligt strøm. Måske er det sker så langsomt det du ikke rigtig har bemærket det. Men en iPhone 8 skal gerne kunne holde strøm til en hel dag, skal du oplade den flere gange om dagen betyder det formentlig at dit batteri bør udskiftes.

  Har du brug for et nyt batteri kan du komme ind til os, vi udskifter batteriet på kun 30 minutter og så holder den så godt som ny igen.

  Et batteriskift kan klares uden tidsbestilling, men du venter i butikken.

  Vi glæder os til at hjælpe dig 🤩