Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 7

iPhone 7 reparation

Bestil din iPhone 7 reparation her på siden eller kig forbi et af vores mobil værksteder. Vi reparerer alt på iPhone 7 og vi ved hvad vi laver, vores personale er uddannet gennem Apple’s certificeringssystem. Dertil er vores værksteder af højeste kvalitet, med alle de nødvendige sikringer og værktøjer. Apple var faktisk forbi og godkendte vores værksteder til Apple reparationer. Det er din sikkerhed for at du får et godt resultat.

Priser på iPhone 7 reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 695,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 895,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 795,-
Udskiftning af ladestik 795,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Vi er eksperter i reparation af iPhone 7. Vi skabte vores forretning med reparation af computere tilbage i 1998 og så snart iPhones begyndte at blive udbredt, begyndte vi også at reparere disse. Vi har i gennem mange år haft et samarbejde med Apple som har sikret os certificeret personale, manualer og generelle guidelines til at udføre Apple reparationer korrekt.

  Da iPhone 7 kom på markedet var det med en helt vild forbedring på kameraet. Det var altså langt bedre end noget man nogensinde havde set hos Apple iPhones før.  12 Megapixel bag på og 7 Megapixel foran.

  iPhone 7 var også en kontroversiel lancering. Det var her Apple fjernede jackstikket fra iPhones til store frustration for mange brugere. Men som Apple altid har været gode ting, har de stik imod brugernes forventning haft held med at fortælle brugerne hvad de skal have. Apple AirPods er idag et af virksomhedens mest solgte produkter, lige efter iPhone.

  iPhone 7 fungerer stadig godt

  iPhone 7 er stadig en populær model. Det kan godt være et den ikke har mange af de helt nye smarte features, men for langt de fleste er det fortsat et rigtig godt valg. Telefonen er mindre og tyndere end de moderne telefoner, holdbarheden er på nogle punkter bedre, særligt omkring bagsiden som ikke er lavet af glas.

  Er du tilfreds med din iPhone 7 bør du derfor vælge reparation fremfor udskiftning, den er absolut ikke total outdated.

  Nyt skærm iPhone 7

  iPhone 7 har en lidt større skærm end sin forgænger, med en væsentlig bedre farvekvalitet. Skærmen har en utrolig pixel tæthed, hvilket giver et godt billede.

  Dog er det utroligt irriterende når skærmen går i stykker og her står vi klar til at hjælpe. Vi udskifter skærmen på blot 30 minutter imens du venter.