Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 13

iPhone 13 reparation

Hvis tiden er kommet til at få skiftet en ødelagt skærm eller et dårligt batteri på din iPhone 13, så kan telefon reparation hjælpe dig. Vi har repareret iPhones lige siden de kom på markedet. Vores teknikere har endda modtaget uddannelse direkte hos Apple. Vi er derfor sikre på at vi ved hvad vi laver.

Vi leverer altid et godt og hurtigt resultat. 9/10 iPhone 13 reparationer er klar indenfor 30 minutter!

Priser på iPhone 13 reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 1.795,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 2.595,-
Udskiftning af bagglas 1.695,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.395,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 1.095,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 1.095,-
Udskiftning af mikrofon 1.095,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone 13 lancerede er med dens lige kanter og runde hjørner en fryd for øjet. Det er virkelig en flot telefon når altså skærmen ikke er knust. Skærmen måler 6.1″ hvilket er den skærmstørrelse de fleste finder som den optimale til en iPhone 13. Dobbeltkameraet gør at den tager gode og skarpe billede med dybde i. Kameraet kan tage ekstremt brede billeder.

  Hurtig iPhone 13 reparation

  Der er ingen tvivl om at en iPhone 13 er en vigtig del af din hverdag. Det er en dyr telefon med mange smart features og når den går i stykker finder du helt sikkert ud af at der er en masse ting du ikke kan. Det kan være alt fra det basale som at ringe og skrive, til at finde vej, betale i butikker eller tage billeder. Mulighederne er uendelige.

  Går din iPhone 13 i stykker ved vi derfor at reparationen skal gå hurtigt. Vi ligger inde med reservedele og vi har kapacitet til at reparere din iPhone på blot 30 minutter.

  Besøg vores telefon værksted

  Vi har butikker I København og Hellerup. Vi har walk in service, så det kræver faktisk ikke tidsbestilling for at kunne få repareret sin iPhone 13 her. Vil du være helt 100% sikker på at vi har dine ting på lager og komme helt først i køen kan du dog med fordel bestille tid til reparation her på siden.