Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro reparation

Det er ekstremt frustrerende når telefonen ikke fungerer som den skal. Måske flimrer skærmen, eller også er skærmen helt knust? Uanset hvad kan vi hjælpe dig hurtigt videre med din iPhone 13 Pro. Vi har stort set alle reservedele til denne model på lager og kan derfor udskifte det med det samme, typisk på under 30 minutter.

Ved du ikke helt hvad din iPhone 13 pro fejler? I så fald fejlfinder og diagnosticerer vi den gerne. Forvent lidt behandlingstid da dette kræver dybdegående undersøgelse af telefonen.

Priser på iPhone 13 Pro reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 2.695,-
Udskiftning af bagglas 1.695,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.395,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 1.195,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 1.095,-
Udskiftning af mikrofon 1.095,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone 13 Pro lancerede en skærm med 120hz! Det er noget af en opgradering ift tidligere iPhone skærme. Den hurtige opdateringsfrekvens på skærmen får alting på telefonen til at føles hurtigt og smooth. Det er meget mere behageligt for øjet. Vi sikrer os naturligvis at telefonen opretholder den samme høje kvalitet efter udskiftning af skærm.

  Vi forstår udemærket at en så lækker telefon er utrolig svær at undvære, hvis ikke næsten umulig. Derfor tilbyder vi naturligvis også lynservice, hvor telefonen bliver repareret på kun 30 minutter.

  Billig iPhone 13 Pro reparation

  Prisen på reparation af iPhone 13 pro modellen er generelt i den høje ende. Dog har vi formået er skrue prisen så langt ned at de fleste kan være med. Ingen fortjener at rende rundt med en revnet skærm på sin iPhone.

  Fuld sikkerhed hos Telefon reparation

  Her er du garanteret et godt resultat ved en iPhone reparation. Vi giver tilfredshedsgaranti ved alle vores reparationer, men derudover giver vi også hardware garanti på selve reparationen. Viser det sig at du har fået en dårlige reservedel som ikke holder godt nok, udskifter vi den altså uden omkostninger. Vores Apple teknikere er uddannet direkte hos Apple og det er altså dermed også din garanti for at vi har de rette kompetencer til at udføre enhver iPhone reparation.

  Du kan finde vores butikker i København og Hellerup.