Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 13 Pro Max 

iPhone 13 Pro Max  reparation

Hvis du har været uheldig og din skærm er gået i stykker, eller der er andet galt med din iPhone 13 Pro Max, så kan vi hjælpe dig videre hurtigt og nemt. Det tager som regel kun 30 minutter. Vi har nogle af de bedste priser på markedet ift kvalitet og vi giver dermed prisgaranti. Er du i tvivl om hvad der er galt med din iPhone? I så fald kan vi fejlfinde den og stille en diagnose. Skærme og batterier er altid på lager og tidsbestilling er som udgangspunkt ikke nødvendigt. Vil du være helt sikker på at vi har tid til din iPhone reparation? Så book tid på denne side.

Priser på iPhone 13 Pro Max  reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 2.695,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 2.995,-
Udskiftning af bagglas 1.795,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.395,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 1.195,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 1.095,-
Udskiftning af mikrofon 1.095,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone 13 Pro Max er noget af en telefon. Den absolutte top model fra Apple i 2021. Den har et vildt kamera med 3 linser og har lagt længere batteritid end sin forgænger. Den er bygget i banebrydende materialer, herunder et keramisk skjold ( glas ). Det er en gennemført god telefon.

  Vi ved derfor at den kan være svært at undvære såfremt den går i stykker. Derfor tilbyder vi også iPhone reparationer på kun 30 minutter. Vi laver 9/10 reparationer imens du venter. Så er du hurtigt klar igen med en funktionel telefon.

  Pris på iPhone 13 Pro Max reparation

  Vores priser på iPhone reparationer er yderst konkurrencedygtige, vi er i stort set alle tilfælde billigst. Det sikrer vi ved at købe reservedele hjem i store mængder og dermed spare på kostpris og leveringsomkostninger. Senest vi testede vores priser var vi billigst blandt de veletablerede iPhone værksteder, vi blev kun slået på prisen af værksteder som brugte reservedele af laveste kopi-kvalitet.

  Fuld sikkerhed hos Telefon reparation

  Hos Telefon reparation får du fuld sikkerhed for at du får et godt resultatet og en god service. Vi giver først og fremmest tilfredshedsgaranti, men dertil giver vi også garanti på selve reparationen. Viser det sig at du har fået en dårlige reservedel som ikke holder godt nok, udskifter vi den altså uden omkostninger. Vores Apple teknikere er uddannet direkte hos Apple og det er altså dermed også din garanti for at vi har de rette kompetencer til at udføre enhver iPhone reparation.

  Du kan finde vores butikker i København og Hellerup.

  Dertil har vi en del PC værksteder som vil kunne fungere som indleveringssted. Herunder i Hillerød, Nørrebro og Vesterbro.