Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 13 Mini

iPhone 13 Mini reparation

Er din iPhone 13 Mini gået i stykker? Telefon reparation er klar til at hjælpe dig. En telefon kan sjældent undværes, det ved vi og her kan du få udført reparationen imens du venter. Uanset om du har brug for at få udskiftet din skærm, dit batteri eller andre iPhone reparationer.

Det kan også være at du blot har brug for hjælp eller en guide til din iPhone? Det kan vi sagtens hjælpe med, kig blot forbi en af vores butikker.

Priser på iPhone 13 Mini reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 1.595,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 2.395,-
Udskiftning af bagglas 1.495,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 695
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.295,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 995,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 995,-
Udskiftning af mikrofon 995,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone 13 mini er en lille telefon med enorme kræfter. Telefonen er bygget med det samme kamerasystem og indmad som den større iPhone 13 model. Det er blot mere kompakt. iPhone 13 mini er simpelthen til dig som vil have en gennemført god telefon, i mindre format. Mange synes simpelthen at moderne telefoner er for store og det løster iPhone 13 Mini.

  Hurtig iPhone 13 Mini reparation

  iPhone 13 Mini holder ekstremt godt, skærmen er faktisk meget robust. Nogle gange kan man dog være uheldigt og telefonen lander på et materiale eller en måde som gør at den går i stykker. Er dette tilfældet kan vi heldigvis hjælpe dig hurtigt videre med en ny skærm til din iPhone 13 mini, det tager kun 30 minutter.

  Batteriet på iPhone 13 modellerne holder generelt også længere end på forgængeren. Men med tiden bliver alle batterier slidt ned, desværre. Vi har derfor batterier på lager så vi kan skifte det på meget kort tid, typisk blot imens du står i butikken.

  Besøg vores telefon værksted

  Vi har værksteder I København og Hellerup. Tidsbestilling er ikke nødvendigt, men vil du være helt sikker på at vi ikke er overbooket kan du på siden her booke tid til reparation.