Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max reparation

Har din iPhone 12 Pro Max fået en skade på skærm, batteri eller andet? Du kan nemt og hurtigt få repareret din iPhone her, så er den så god som ny igen. Vi har over 20 års erfaring med IT reparationer og vi ved derfor hvad vi laver. Vores Apple teknikere er uddannet af Apple til at håndtere iPhone reparationer i højeste kvalitet. Det sikrer dog et godt og ordentligt resultat hver gang!

Priser på iPhone 12 Pro Max reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 1.795,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 2.495,-
Udskiftning af bagglas 1.795,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 895
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.095,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 995,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 995,-
Udskiftning af mikrofon 995,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone 12 Pro Max kommer med en skærm på hele 6.7″, det er altså noget af en håndfuld. Størrelsen kommer med en række fordele ift skærmstørrelsen, men også hvad angår komponenterne i telefonen. Det er en top model på alle måder og det kan mærkes når man bruger denne telefon.

  Iphone 12 serien lancerede et nyt design med kant til kant skærm og ingen buede kanter. Det er en kæmpe opgradering af iPhone serien hvis du spørger os!

  Pris på iPhone 12 Pro Max reparation

  Vi har nogle af de beste priser på markedet hvad angår iPhone reparationer, også iPhone 12 Pro Max. På trods af at den kommer med en super retina XDR skærm i OLED har vi formået at holde prisen nede på et fornuftigt niveau. Faktisk er vi så gode på prisen at vi tør give en prisgaranti på original kvalitet!

  Reparation på 30 minutter

  Stort set alle vores iPhone reparationer er klar på under 30 minutter.

  Vi ved hvor vigtigt det er for dig at få din iPhone tilbage hurtigt og derfor er det også vigtigt for os. Det er helt utænkeligt at kunne undvære sin iPhone i mange timer, derfor sørger vi også for at have alle reservedele på lager så vi kan lave denne 30 minutters service!