Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini reparation

Er din iPhone blevet tabt eller beskadiget? Her kan du få en hurtig, nem og professionel reparation. Vores Apple teknikere er uddannet i Apple reparationer og vi har udført Apple reparationer i over 20 år. Vi har alle reservedele på lager, så vi kan hjælpe dig med reparationen så snart du har tid til at komme forbi. Vi hjælper hurtig med reparation på kun 30 minutter ved udskiftning af batteri eller udskiftning af skærm. Skal du være helt sikker på at vi har tid kan du booke tid med formularen her på siden.

Priser på iPhone 12 Mini reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 1.595,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 1.795,-
Udskiftning af bagglas 1.295,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 695
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.295,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 995,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 995,-
Udskiftning af mikrofon 995,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone12 mini blev lanceret af Apple i 2020 og siger her efter det kundesegment som ønsker mindre telefoner. Designmæssigt minder den meget om de andre iPhone 12 modeller, den er blot mindre.

  Apple havde i mange år forinden ikke produceret en så lille telefon, men efterspørgslen på mindre telefoner steg og derfor lancerede Apple iPhone 12 Mini.

  Skærmen er på 5.4″, men selve computerkræften indeni er den sammen. Den indeholder altså samme høje standarder som den store model, blot i mindre format.

  iPhone 12 Mini skærm reparation

  Er skærme på din iPhone 12 Mini gået i stykker?

  Vi reparerer og udskifter skærme på blot 30 minutter. Du beholder alt den nuværende funktionalitet efter en skærm reparation.

  For at udskifte skærmen på iPhone 12 Mini efter Apple standarder kræver det specielt udstyr og erfarne teknikere. Heldigvis har vi begge.

  Udskiftning af batteri på iPhone 12 Mini

  Er din iPhone 12 Mini begyndt at holde strøm i kortere tid? Den skal gerne kunne holde strøm i op imod 10 timers brug. Er der slet ikke strøm nok til en hel arbejdsdag? Så kan det være at du skal have et batteriskift.

  Det kan også skyldes andre ting, nogle gange er der komponenter som trækker mere strøm end de bør, derfor kan vi tage telefonen ind til en undersøgelse, så er vi sikre på at vi laver den nødvendige reparation.