Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 11

iPhone 11 reparation

Alle vores værksteder er godkendte til Apple reparationer. Det lever op til alle standarder og Apple har selv været forbi og godkendt værkstederne. Vi klarer iPhone 11 skærmskift på kun 30 minutter og du behøver endda ikke at bestille tid hertil. Et batteriskift på iPhone 11 tager heller ikke mere end 30 minutter, det betyder at du hurtigt er på farten igen.

Kig forbi et af vores iPhone værksteder på Østerbro i København eller i Hellerup. Vi leverer den bedste iPhone service.

Priser på iPhone 11 reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 895,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 1.195,-
Udskiftning af bagglas 995,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.095,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 995,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 995,-
Udskiftning af mikrofon 995,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  iPhone 11 har et dobbelt kamerasystem med ultra vidvinkel. Det giver dig et væld af muligheder for at tage billeder og film i en kvalitet du ikke har været vant til. iPhone 11 har et batteri, der kan holde en hel dag uden problemer. iPhone 11 kommer også både med en større skærm og en kraftigere indmad end sin forgænger.

  iPhone 11 er en utrolig lækker og flot bygget telefon, men skulle du opleve at der er problemer kan du jo have brug for hjælp. Vi sætter ny skærm på eller skifter batteriet i butikken imens du venter, ingen tidsbestilling er nødvendig.

  Skærmskift iPhone 11

  Det er ingen hemmelighed at det oftest er skærmen som går i stykker på iPhones. Det er klart at det er den mest udsatte del og samtidig er det en helt vital del for telefonens funktionalitet. Virker skærmen ikke, kan du ikke betjene telefonen.

  Vi forstår dog godt at en iPhone 11 er blevet en enhed som man bruger til alt, derfor kan du naturligvis heller ikke undvære den i en længere periode. Vores skærm reparationer tager derfor ikke mere end 30 minutter. Så kan du jo nyde en kop kaffe imens vi får din iPhone 11 op at køre igen med en ny skærm.

  Udskiftning af batteri iPhone 11

  Selvom batteriet i iPhone 11 er blevet bedre og større, så bliver det desværre slidt med tiden. Et batteri har ikke uendelig holdbarhed. Heldigvis er det både let og hurtigt at skifte. Batteriet er heller ikke en dyr reservedel, så det giver rigtig god mening at få udført denne reparation på din iPhone.

  Et batterskift på iPhone 11 tager kun 30 minutter.