Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro reparation

Har du brug for reparation af din skærm eller andet på din iPhone 11 Pro, så er du meget velkommen i vores butikker. Her er vores hold af super kompetente teknikere klar til, at håndtere din iPhone 11 Pro reparation. Det er muligt at vente i butikken imens din iPhone bliver repareret og tidsbestilling er ikke nødvendigt. Vil du være garanteret tid er det dog en god idé at bestille tid her på siden, nogle gange kommer der rigtig mange der skal have repareret deres iPhone på en gang og her prioriterer vi tidsbestillinger først.

Priser på iPhone 11 Pro reparation

Udskiftning af skærm - Kvalitet A 1.195,-
Udskiftning af skærm - Kvalitet Original 1.695,-
Udskiftning af bagglas 995,-
Udskiftning af batteri - Kvalitet Original 795
Udskiftning af bagkamera - Kvalitet Original 1.095,-
Udskiftning af kamera glas 595,-
Udskiftning af ladestik 995,-
Udskiftning af højtaler ( øre ) 995,-
Udskiftning af mikrofon 995,-
Beskyttelsesglas høj kvalitet 295,-
Beskyttelsesglas lav kvalitet 149,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Med iPhone 11 Pro kan du tage utrolige billede med vidvinkel, ultravidvinkel og telekameraerne. Det er muligt at tage langt bedre billeder ved svag belysning i Nat tilstand. Film og serier kan afspilles med HDR på den super flotte Super Retina skærm. Iphone 11 Pro kommer med A13 Bionic – Det er altså en telefon med kræfter nok til at lave AR og spille spil på. Den trækker heller ikke meget strøm, så din iPhone 11 Pro kan holde strøm længe.

  Nogle gange sker det så desværre at batteriet bliver dårligt eller skærmen smadrer. I dette tilfælde står vi klar til at hjælpe med iPhone reparation.

  Ny skærm iPhone 11 Pro

  Skærmen er en udsat del på alle iPhones og selvom holdbarheden bliver forbedret hvert år, er det stadig her der oftest er brug for en reparation. Udskiftning af glasset er hurtigt overstået, faktisk oftest i løbet af blot 30 minutter.

  Prisen er i bund og servicen i top. Vi tilbyder faktisk prisgaranti på vores skærmreparationer, så længe det er original kvalitet.

  Nyt batteri iPhone 11 Pro

  Batteriet er større og bedre i denne model end sine forgængere og faktisk bruger telefonen også mindre strøm. Men trods alt dette som forbedrer batteritiden kan det ikke undgås at batteriet bliver slidt med tiden. Batteriet er altså en slid del, som kan klarer et vist antal opladning. Heldigvis tager det kun omkring 30 minutter at udskifte batteri i en iPhone 11 Pro. Prisen er også billig, så billig at de fleste kan være med.