Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Huawei P40

Huawei P40 reparation

Har du været så uheldig at beskadige din Huawei P40?

Vores Huawei teknikere står klar til at hjælpe med en stor erfaring, de rette færdigheder og reservedele af original kvalitet. Oftest kan vi reparere din Huawei P40 på blot en time, andre gange skal vi have reservedele hjem til den efterfølgende dag.

Vi kan hjælpe dig uanset om du skal have skærmskift, batteriskift eller en anden type Huawei reparation.

Priser på Huawei P40 reparation

Udskiftning af skærm - Original kvalitet 2.295,-
Udskiftning af bagcover - Original 795,-
Udskiftning af batteri - Original 795
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Huawei er en relativ ny kinesisk producent af telefoner og andet elektronik. Deres udgangspunkt er at det er muligt at producere en telefon i høj kvalitet, til en pris hvor de fleste kan være med.

  Du vil oftest se at en Huawei er langt billigere end alternativerne fra Apple eller Samsung, men på trods af dette er den faktisk bedre på nogle områder. Særligt hvad angår kamera i telefonerne, satte Huawei nye standarder da de gik ind på markedet.

  Fagligt personale

  Vi har et veluddannet og meget erfarent tekniker team på vores værksteder. Vi startede i 1998 med at reparere elektronik og vores service niveau, kompetencer og udstyr udvikler sig fra år til år.

  I dag mener vi selv at vi har landets dygtigste folk siddende til at reparere telefoner og computere på vores værksteder. Vi måler på disse parametre:

  Faglighed, hastighed og fejlrate.

  Vi får næsten ingen reparationer retur som reklamationssager, faktisk har vi 2021 haft en fejlrate på under 1%. Det er vi yderst tilfredse med.

  Ny skærm Huawei P40

  Skærmen er ligesom på alle andre telefoner også meget udsat en en Huawei P40. Holdbarheden bliver gradvist forbedret fra model til model, men det er klart at med et stort stykke glas, vil der altid være risiko for skader.

  Vi forstår at det er super frusterende når skærmen er knust eller slår revner. Et skærmskift er nødvendigt, men du har ikke tid til at vente på det. Derfor tilbyder som oftest at du får en din reparation tilbage samme dag som du indlevere den.

  Så undgår du at undvære telefonen i længere tid.

  Vi glæder os til at hjælpe dig med dit skærmskift 🤩