Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Huawei P30

Huawei P30 reparation

Er din Huawei P30 gået i stykker?

Vi står klar med et hold af de dygtigste teknikere til at tage godt hånd om din reparation.  Lige fra når du kommer ind i vores butik vil du føle blive budt velkommen af en kundeservice medarbejder, som vil forklarer dig om hvordan din Huawei reparation kommer til at foregå. Du får mulighed for at tale direkte med teknikeren, så du er sikker på at din Huawei P30 er i gode hænder.

Priser på Huawei P30 reparation

Udskiftning af skærm - Original 1.895,-
Udskiftning af bagcover - Original 795,-
Udskiftning af batteri - Original 795
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Huawei telefoner er desværre ikke fritaget når det gælder skader på skærm, batteri mv. En telefon er i dag meget udsat, uanset hvilket brand den kommer fra. Faktisk er vi begyndt at få rigtig mange af disse telefoner til reparation, det sker nogenlunde i takt med at Huawei vinder mere og mere frem på det danske mobil marked.

  Uddannet personale

  Vi har hørt mange skrækhistorier gennem tiderne. Vi har også måtte redde kunder som har ladet de forkerte forsøge at reparere deres telefon. Reparation af elektronik, herunder særligt smartphones som Huawei er ikke for enhver. Hvis man ikke ved hvad man laver eller har et fuldkomment ESD sikret værksted, skal man lade være med at reparere elektronik.

  Heldigvis har vores certificerede teknikere bestået nogle dybdegående uddannelser som sikrer at de altid håndtere elektronikken forsvarligt og din Huawei kommer sikkert retur, i samme kvalitet som ved produktion.

  Batteriskift Huawei P30

  Batteriet bliver slidt med tiden, det kan man desværre ikke undgå – Også selvom du passer rigtig godt på telefonen. Fysikkens love sætter ind her og et batteri har kun et begrænset antal opladninger. Det begynder gradvist at blive dårligere og dårligere indtil det til sidst ikke kan bruges.

  Heldigvis er det både billigt og nemt at skifte batteriet på en Huawei P30 og vi klarer det oftest samme dag som du indleverer i vores butik.

  Er din telefon begyndt at hæve op må du ikke vente, så skal batteriet skiftes omgående. Årsagen til dette er nemlig at batteriet begynder at hæve og det kan skade de indvendige komponenter og skærmen på din Samsung telefon.

  Har du brug for et nyt batteri kan du komme ind til os, vi udskifter batteriet og kan oftest klare det samme dag eller til efterfølgende dag.

  Vi glæder os til at hjælpe dig 🤩