Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Huawei P20

Huawei P20 reparation

Har du tabt eller er din Huawei P20 på anden vis gået i stykker?

Vi har et af landets mest erfarne Huawei tekniker teams og vi står klar til at hjælpe dig. Vi har walk-in service, så det er ikke nødvendigt at bestille tid til en Huawei P20 reparation. Oftest kan disse reparationer faktisk laves imens du venter eller samme dag. I butikken får du mulighed for at tale direkte med teknikeren hvis du har tekniske spørgsmål eller generelt blot er nysgerrig på hvordan en Huawei reparation foregår.

Priser på Huawei P20 reparation

Udskiftning af skærm - Original 895,-
Udskiftning af bagcover - Original 795,-
Udskiftning af batteri - Original 695
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Huawei er på få år blevet en af de mest udbredte telefon producenter i Danmark og internationalt. Din kinesiske producent er lykkedes godt med at producere billigere alternativer til de etablerede telefon mærker. Faktisk også uden at gå på kompromis med kvaliteten og på nogle områder slår de endda konkurrenter som Apple og Samsung, selvom de er billigere.

  Der er derfor ikke noget at sige til at Huawei er blevet en populært valg hos brugerne, herunder naturligvis en af det mest populære modeller, Huawei P20.

  Ny skærm på Huawei P20

  Skærmen er en vital del af telefonen, hvis den ikke virker eller er knust kan du ikke bruge telefonen. Hvis den er revnet eller har nedsat følsomhed kan det være yderst generende. Derfor kan der jo komme tider hvor du har brug for et skærmskift og her står vi heldigvis klar. Vi har oftest skærme på lager til Huawei P20 og vi kan dermed udskifte den med så godt som ingen ventetid.

  Prisen er også i bund, på Huawei P20 er skærmene meget billige og de fleste kan derfor være med på en skærm reparation.

  Nyt batteri Huawei P20

  Batteriet bliver slidt med tiden og her er batteriet i Huawei P20 ingen undtagelse. Telefonen er efterhånden nogle år gammel og det betyder samtidig at risikoen for batteriet er blevet slidt ned er stor. Faktisk slider du på batteriet efter hver opladning, så det er slet ikke utænkeligt at det er ved at være tid til en udskiftning.

  Måske er dit batteri blot begyndt at holde dårligere strøm og skal oplades flere gange dagligt? I så fald er det en god idé at få batteriet udskiftet inden det stopper helt med at fungere.

  Kig forbi vores værksteder i København og Hellerup, så hjælper vi dig videre.