Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro reparation

Har du været uheldig og har du dermed brug for en reparation af Huawei P20 Pro?

Vi har et stort og veluddannet tekniker team som består af nogle af landets dygtigste teknikere. Vi ved præcist hvordan Huawei reparationer skal håndteres og vi lover at du ikke bliver skuffet.

Vores store ekspertise og store reservedelslager gør at du ikke skal vente længe på din Huawei P20 Pro reparation.

Priser på Huawei P20 Pro reparation

Udskiftning af skærm - Original 2.195,-
Udskiftning af bagcover - Original 795,-
Udskiftning af batteri - Original 695
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Huawei P20 Pro har sat nye grænser for, hvad smartphones kan præstere. Denne telefon har en del lækre funktioner og er designet til at fange de sjældne øjeblikke i høj kvalitet.

  Men nogle gange kan telefonen jo gå i stykker og du kan have brug for hjælp. Vi står klar til at udføre en hurtig Huawei P20 Pro reparation.

  Unikt flot design

  Huawei P20 Pro er skabt af hårdføre 3D glas og stærkt aluminium, og designet kombinerer flot design med langtidsholdbar slidstyrke.

  Fantastik kamera

  Start en ny fotografisk rejse med Huaweis avancerede kamera. Det  er udstyret med en 20 MP sensor med et objektiv med f/1,64 blændeåbning. Desuden er der 2 RGB-sensorer – 1 med 40 MP og et objektiv med f/1,8 blændeåbning samt 1 med 8 MP og et objektiv med f/1,8 objektiv. På den måde kan du fange fantastiske billeder, selv på natklubben.

  Fejlfri selfies: Takket være det brede objektiv med f/2,0-blændeåbningen bringer 24 MP frontkameraet det bedste frem i dine billeder, selfies og gruppebilleder, selv i mørke betingelser.

  Styresystem: Huawei P20 Pro benytter den Android 9.0 Pie-baserede EMUI 9.1, som er Huawei’s egen version af Androids operativsystem. Det har nogle spændende funktioner, som f.eks. tilpasselige skins, mørk tilstand på tværs af hele systemet for at spare batteri og dine øjne, eller Digital Balance funktionen, som er designet til at vise og hjælpe dig med at holde styr på, hvor meget tid du bruger på din telefon.

  Fremragende ydelse: Huawei Kirin 970 octa-core processoren kombinerer 4 store kerner clocked ved 2,5 GHz for at sikre ydelse i topklasse, samt 4 mindre kerner clocked ved 1,8 GHz til mindre krævende opgaver med lavt strømforbrug. Processoren følges af ultra-kraftfulde 6 GB RAM.

  Mere kraft: Brug alle smartphonens funktioner i længere tid. Takket være et 4.000 mAh batteri holder smartphonen i op til 2 dage på en opladning, og med superopladeren kan du få strøm til en hel dag på ned til 30 minutter.

  Støv- og vandafvisende: Smartphonen er IP67-certificeret og er designet til at tåle stillestående vand ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter.