Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro reparation

Er tiden kommet til reparation af din Huawei Mate 20 Pro?

Mate serien er en lækker og utrolig god serie af telefoner. Men ligesom med alle andre smartphones, kan disse også have brug for reparationer. Vælg altid et ordentligt og professionelt værksted til din Huawei reparation.

9/10 Huawei reparationer er klar samme dag.

Priser på Huawei Mate 20 Pro reparation

Udskiftning af skærm - Original 2.395,-
Udskiftning af bagcover - Original 895,-
Udskiftning af batteri - Original 695
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Huawei er blevet en populært valg blandt danskerne når der skal købes ny telefon og det er der ikke noget at sige til. Det er nok utrolig flotte telefoner, bygget i høj kvalitet og så er de meget prisvenlige.

  Men nogle gange er uheldet jo ude og så kan du have brug for hjælp. Her står vi klar til at reparere din Huawei Mate 20 Pro.

  Glade kunder

  Hvordan opnår man over 1.300 anmeldelser på TrustPilot som stort set udelukkende er positive?

  Ja det hele starter jo med en god service. Vi gør altid alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds med din reparation. Vi bruger udelukkende originale reservedele som sikrer den høje kvalitet, din Huawei Mate 20 Pro originalt er bygget med. Enhver reparation er ikke bare endnu en opgave i rækken for os, vi sætter os i kundens behov og gør noget ekstra for at gøre dig tilfreds. En telefon reparation er altså et håndværk for os.

  Skærmskift Huawei Mate 20 Pro

  Skærmen kan blive slidt, eller blive beskadiget på andre måder. Faktisk er den mest almindelig reparation et skærmskift.

  Årsagen er naturligvis at en skærm er meget udsat på alle telefoner, det er et stort stykke glas som er sårbart overfor slag, ridser og skræmmer.

  Vi ved at der er træls når skærmen begynder at slå revner, nu når du har sådan en lækker telefon. Derfor tilbyder vi også skærmskift imens du venter på de fleste Huawei telefoner.

  Kig forbi vores værksteder i København og Hellerup, så hjælper vi dig videre her fra.