Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite reparation

Har du tabt eller på anden vis beskadiget din Huawei Mate 20 Lite?

Det er frustrerende når telefon ikke virker, alting bliver bare svært. Alt fra almindelig kontakt til dagens gøremål bliver bare besværligt eller umuligt. Huawei telefoner er på det seneste blevet meget populære og derfor sørger vi også for at kunne tilbyde reparationer på alle modeller.

9/10 Huawei reparationer er klar samme dag.

Priser på Huawei Mate 20 Lite reparation

Udskiftning af skærm - Original 1.195,-
Udskiftning af bagcover - Original 895,-
Udskiftning af batteri - Original 495
Udskiftning af højtaler ( øre ) 695,-
Udskiftning af mikrofon 695,-

  Bestil tid hos vores telefon værksted

  Du sikrer dig at vi har tid til at reparere din telefon ved at bestille tid herunder.

  Vælg Telefon reparation når din Huawei går i stykker. Der er en del udbydere på markedet, men det er de færreste som kan leverer din reparerede telefon tilbage i samme kvalitet, som den originalt var.

  Det kan vi da vi bruger originale reservedele og har veluddannet rutineret personale. Alle vores teknikere har bestået en eksamen for at kunne håndtere vores Huawei reparationer.

  God professionel service

  Det er ikke tilfældigt at vi har over 1.300 positive anmeldelser.

  Vores filosofi har altid været at det vigtigste er at du er tilfreds med din reparation. Det skal sikres ved at levere en hurtig reparation, en reparation af høj kvalitet og ved at give en velinformeret og venlig service i butikken.

  Det har bragt os langt og vi er nu utroligt stolte af hvor meget vi har opnået, men vi forsøger at forbedre servicen endnu mere for hver dag der går. Vi er af den overbevisning at man altid kan lægge på.

  Nyt batteri til Huawei Mate 20 Lite

  Som med alle andre telefoner bliver batteriet i denne telefon også slidt med tiden. Det kan ikke undgåes da batteriet bliver slidt efter hver eneste opladning og dermed holder det dårligere strøm med tiden.

  Du oplever måske at dit batteri holder dårligt strøm eller også holder det slet ikke strøm. I begge fald bør batteriet udskiftes.

  Det gode er at et batterskift ikke koster meget på denne model, det er utroligt billigt.