Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Hvem er vi?

Vi har repareret elektronik i over 20 år.

Telefon reparation er en del af PCServiceCenter kæden som startede i 1998. Vi har siden begyndelsen repareret over 150.000 computere af forskellige typer. Over 40.000 telefoner. Hos os eksisterer det ikke, det der med at det ikke kan repareres. Vi har bygget på rent teknisk hvert år og kan dermed tilbyde nogle meget avancerede reparationer via mikrolodning, det er der ikke mange der kan. For os er en reparation ikke bare endnu en reparation til samlebåndet. En telefon reparation er en opgave, en opgave som har som formål at gøre dig så tilfreds som overhovedet muligt. Vi forsøger altid at gøre lige det ekstra som gør at du husker os og anbefaler os til venner og familie. Det fremgår også tydeligt af vores TrustPilot Score, hvor over 1.300 personer har givet os et gennemsnit på 4,7 stjerner.

Telefon reparation

Sådan leverer vi en ekstra god service

Da vi blev grundlagt var det med et filosofi som fortsat er gældende. Det går ud på at en telefon reparation ikke skal tage længere tid end højst nødvendigt. De fleste reparationer tager ikke mere end 30 minutter, så hvorfor skal du vente dage eller uger imens din enhed ligger i kø?

Kernen til vores gode service er altså at vi leverer hurtigt. Men hurtigt er ikke nok, vi skal også leverer en kvalitetsløsning.

Vi benytter derfor originale reservedele og vores personale er uddannet indenfor deres kompetence område. Det vil f.eks sige at vores Apple teknikere har bestået en eksamen hos Apple.

Reparationstiden og kvaliteten er selvfølgelig heller ikke nok, for at levere en god service skal man hele vejen rundt og her er det vigtigste at du føler dig velkommen som kunde. Her er der ingen dumme spørgsmål, vi elsker dog at svare på dine gode spørgsmål. Her er også altid tid til en lille hyggesnak som elektronik og dagens emner.

Det mener vi er en god service. – TELEFON REPARATION

 

 Stop Papirspild mærket
csr-maerket logo
Et sundt arbejdsmiljø
Vitapus
Sikkerhedsmærket