Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

iPhone reparation

Vi reparerer alle iPhone modeller. Oftest tager det kun omkring 30 minutter. Vi benytter reservedele af original kvalitet og vores Apple teknikere har fået et certifikat fra Apple.

Der er en del konkurrence på markedet omkring reparation af iPhones, men vi har formået at holde os yderst konkurrencedygtige. Faktisk så konkurrencedygtige at vi som oftest er billigt på udskiftning af skærm og batteri i original kvalitet.

Billig iPhone reparation

Vi reparerer iPhones til en meget billig pris, ja faktisk forsøger vi altid at være billigst. Vi giver prisgaranti på Originale kvalitetsskærme og batterier. Finder du et sted som er billigere end os på Original kvalitet, fra en virksomhed som har et samarbejde med Apple, så vil vi meget gerne vide det. Gør os endeligt opmærksom på det, så vil vi justerer prisen derefter.

iPhone skærmskift

Der er næsten ikke noget værre end den følelse man får når man taber sin iPhone, samler den op og ser at skærmen er knust. Det er simpelthen så frusterende når en iPhone ikke virker, det er jo en dyr telefon som bare skal fungere perfekt.

Heldigvis laver vi skærm reparationer hurtigt og billigt, oftest kan vi udskifte skærmen indenfor 30 minutter, imens du venter i butikken.

Garanti på iPhone reparationer

Vi giver hardware garanti på alle reservedele som vi udskifter, herunder skærme og batterier. Vi dækker enhver fejl på disse produkter som ikke skyldes forkert brug, overlast eller almindelig slitage. Det vil sige at garantien ikke dækker på skærmen, hvis den er blevet knust efter at have været tabt, men den dækker hvis skærmen mister følsomhed ud af det blå eller på anden vis blot stopper med at fungere. Batteriet dækker vores garanti såfremt batteriet stopper med at fungere eller holder alt for dårligt strøm, dog dækker garantien ikke almindelig slitage på batteriet, det vil sige at det vil være forventligt at det mister kapacitet over tid.

Kan det betale sig at reparere en iPhone?

Det kan i stort set alle tilfælde betale sig at reparere en iPhone, det er som udgangspunkt hovedsagligt kun ved store væskeskader at det ikke kan betale sig. De billigste iPhone reparationer går helt ned til omkring 200 kr. De dyreste reparation koster flere tusinde kroner, men fælles for dem alle er at det godt kan betale sig. En skærm til 200 kr. kan godt betale sig, til en telefon som er 1.000 kr. værd. Samtidig kan et skærmskift til 2.000 kr. godt betale sig når telefonen er 6.000 kr. værd.

Defekt højtaler

Hvis du har problemer med at høre folk i den anden ende af dine samtaler, er det muligvis fordi, at højttaleren er gået i stykker. Dette er ikke unormalt og det kan nemt repareres på de fleste iPhones. En beskadiget højttaler kræver ikke altid en reparation, somme tider er det nok blot at rense udgangen til lyden. Du kan selv forsøge at rense udgangen af din iPhone forsigtigt. Hvis din højttaler stadig ikke fungerer korrekt, skal du komme forbi vores telefon værksted. Her kan vi enten rense modulet mere grundigt og helt til bunds eller helt udskifte dette.

iPhone reparation i København og Hellerup

Vi reparerer iPhones fra vores telefon værksteder i København og Hellerup.

Begge værksteder er udstyret med alle de nødvendige værktøjer som det kræver at udføre Apple iPhone reparationer i højeste kvalitet. Vi tilbyder alle skærmskift i to forskellige kvalitetet kopi og original kvalitet.

Vores tekniker teams besidder store kompetencer til at udføre iPhone reparationer, faktisk er vores Apple teknikere uddannet hos Apple og er certificeret i deres system.

Du finder vores iPhone værksteder her:

Bernstorffsvej 82, 2900 Hellerup

Nordre Frihavnsgade 32, 2100 København Ø